Aannemersbedrijf Henk Troost


Welkom op onze nieuwe website

Bent u van plan om te gaan verbouwen, renoveren of heeft u andere bouwplannen? Ons bedrijf is gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en nieuwbouw, maar ook voor restyling van o.a. winkels, onderhoud en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Op deze website vind u meer informatie over ons bedrijf, door ons uitgevoerde projecten en extra informatie over de bouw. Bent u geïnteresseerd neem dan gerust contact met ons op door te bellen of door het contact formulier in te vullen.

Wij zijn een vakkundig, professioneel, en flexibel aannemersbedrijf gevestigd sinds 2008 in Rouveen. Onze doelgroepen zijn particulieren en bedrijven. Wij werken in de regio Zwolle en Hoogeveen. Aannemersbedrijf Henk Troost streeft naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. De wensen van de klant staan altijd voorop en wij vertalen deze naar een uitermate hoogwaardig product. Wij hanteren scherp concurrerende prijzen met behoud van kwaliteit en verzorgen uw offerte kosteloos. Duidelijkheid en transparantie in de offerte zijn onze uitgangspunten.

Door onze ruime ervaring en vakmanschap kunt u rekenen op kwaliteit, deskundig advies en ontwerp, service en garantie.

Wat wordt er gebouwd?

Niet alleen in de nieuwere stadsdelen vind je nieuwbouwwoningen, ook op kleinere schaal in de ‘oudere’ stadsdelen worden nog steeds nieuwe woningen gebouwd. Je kunt dus, naast je woning, ook de woonomgeving uitkiezen die bij je past. Centraal gelegen met gezellige eethuisjes in de buurt, in een duinlandschap vlakbij het strand of juist heel dorps en midden in de natuur. Het kan allemaal. Alle voorzieningen zijn ook vlakbij. Zo vind je in elk stadsdeel winkels, scholen en openbaar vervoer. Maar ook de bioscoop, restaurants en de theaters zijn nooit ver weg.

Wij proberen ons te onderscheiden door in een vroeg stadium mee te denken en te adviseren.


rsz_265
rsz_265

Uw eigen droomvilla?

Wilt u uw eigen woning realiseren op een door u zelf uitgekozen kavel? Dan is één van de Marina Villa's wellicht iets voor u! Ontstaan vanuit het project Marina Villa's, is het nu mogelijk om deze woningen ook op andere kavels te laten bouwen. U kunt, op elke door u gewenste kavel - onder deskundige begeleiding van Bouwsaam en de architect - uw eigen droomhuis realiseren. Een comfortabele villa, geheel naar eigen wens ingedeeld. Kies en reserveer dus zelf uw kavel bij Gemeente Almere. U kunt een optie nemen op een kavel via de kavelkaart van Almere.

Wij proberen ons te onderscheiden door in een vroeg stadium mee te denken en te adviseren.


DIENSTEN

Enkele diensten die wij bieden
Nieuwbouw

Elk type - vrijstaand, twee-onder-één kap, appartement,schuur/werkplaats en/of kantoor wordt met de hoogste kwaliteitsnormen behandeld.”.


Lees meer
Service

Betoncasco bouwen

Het vervangen van kozijnen, het vervangen van boeien, het plaatsen van een dakkapel en een boerderij van stal naar woonhuis verbouwen zijn een van de vele mogelijkheden..


Lees meer

Verbouw & onderhoud

Als bouwbedrijf kan ik renovatie en onderhoud van woningen,kantoren en rijksmonumenten voor u realiseren.”.


Lees meer

Aanbouw / uitbouw

Als bouwbedrijf kan ik renovatie en onderhoud van woningen,kantoren en rijksmonumenten voor u realiseren.”.


Lees meer