BETONCASCO BOUWEN
Betoncasco bouwen
Een aantal voordelen van betoncasco bouwen:

* Zeer korte bouwtijd.
* Wanden direct sausklaar.
* Een verhuizing is niet direct nodig
* Installatievoorzieningen opgenomen in de wanden.

* Stel- of houten kozijnen opgenomen in buitenwanden
* Stelkozijnen voorzien van folie, dus wind- en waterdicht
* Houten kozijnen voorzien van beglazing en ventilatieroosters.
Circulair bouwen
Circulair bouwen houdt in dat woningen van gerecycled materiaal worden gebouwd en dat toegepaste materialen in de toekomst te recyclen zijn. Het doel is om de milieubelastende footprint van woningen volledig te minimaliseren. Grondstoffen worden in de toekomst steeds schaarser. Daarom dé oplossing! Bewust en duurzaam met grondstoffen omgaan.

* Alle gebruikte materialen zijn gerecycled.
* Herkomst van materialen zijn inzichtelijk.
* Vastlegging in materialenpaspoort: waar komt elk onderdeel vandaan, waar bevindt het zich in de woning en de mogelijkheden voor toekomstig hergebruik.
Duurzaam bouwen
Wat is het doel? Bouwen met duurzaamheid! Zowel in de ontwerp-, bouw-, gebruiks- en sloopfase gericht zijn op duurzaamheid. De Nederlandse rijksoverheid kenmerkt dat met het besparen van energie, materialen en water. En natuurlijk streven naar een gezond binnenmilieu.

Luchtdichtbouwen
Wij voorkomen ongecontroleerde luchtstroom in uw woning. Een luchtdicht huis verbetert het wooncomfort en bespaart energie.
Energieneutraal bouwen:
Dat is de toekomst! Vanaf 2021 is de doelstelling dat alle woningen energieneutraal worden uitgevoerd.
Ook wij geloven dat energieneutraal bouwen de toekomst heeft. Het gaat hand in hand met duurzaam en energiezuinig bouwen.
Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Lagere maandlasten door energiebesparende maatregelen. Denk aan minder warmteverlies, dus minder stookkosten.

Neem contact op